Werkkleding
HILTEX weet al meer dan een kwart eeuw wat werkkleding op maat betekent. Goede werkkleding betekent een stuk veiligheid en comfort en vraagt dus om een stukje persoonlijke zorg. Niet alle mensen zijn immers gelijk.

Elke vakman heeft specifieke eisen voor zijn werkkleding. De schoonmaker wil bijvoorbeeld ter hoogte van de knieeen zachte, waterdichte en comfortabele versterking. De lasser wil zijn kleren bestand zien tegen vuurspatten. De schrijnwerker wil opbergzakken. De baas wil sterk materiaal dat lang meegaat en toch niet duur is. Liefst nog werkkleding passend bij de huisstijl en aanwezigheid van het bedrijfslogo.

Voor een leek is het dus niet gemakkelijk om de juiste werkkleding te kiezen. Prijzen en kwaliteiten kunnen danig verschillen. Bepaalde merken van werkkleding zijn functioneel en perfect afgestemd op specifieke beroepen. De prijs varieert in functie van de vereisten.

HILTEX heeft een zeer ruim assortiment aan werkkleding! Dit assortiment werkkleding zo groot dat het niet volledig op de site kan worden gezet. Daarom kunt u voor werkkleding altijd contact opnemen met de medewerkers.Zij kunnen u verder helpen met uw zoektocht naar werkkleding.

Klik op het logo's om naar de website te gaan.