Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Welkom bij Hiltex Schoonmaakartikelen

Hiltex
HILTEX is uw totaalleverancier van schoonmaakartikelen en benodigdheden voor de horeca, schoonmaakbedrijven, scholen en grootverbruikers.Schoonmaken is een vak apart. Wij leveren u graag alle benodigde schoonmaakartikelen en benodigdheden. Wij zijn leverancier van alle bekende merken en hebben tevens een complete eigen lijn reinigings en onderhoudsmiddelen.
 
Hiltex is een bedrijf wat in 1981 is opgericht door het echtpaar Joop en Riet Kromhout van der Meer. Toen nog werkend van af kantoor aan huis. Doordat  dhr. Kromhout van der Meer al voordat hij Hiltex oprichtte, jaren lang aktief was in de schoonmaakbranche, had hij een goede kennis in huis om Hiltex op te richten. Sinds 1993 is ook hun zoon André aktief in de zaak en heeft hij een goede leermeester gehad aan zijn ouders en zo alle kneepjes van het vak geleerd.

Inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met een magazijn en een verkoophal van 375 m2 met een totaal assortiment aan schoonmaakartikelen en benodigdheden. Zij kunnen u van dienst zijn met hun jarenlange kennis en ervaring, advies op locatie of gewoon aan de verkoopbalie.

Openingstijden Verkoophal :HILTEX logo

Maandag-vrijdag : 08:00-17:00 uur
Bestellen 24 uur per dag mogelijk :
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Fax : 036-5325042
Tel :  036-5325040